fbpx

Hey bruidsparen,

Op zoek naar een prachtige, historische trouwlocatie in Leeuwarden? Dan moeten jullie zeker eens een kijkje nemen bij Paleis stadhouderlijk hof!

Vanaf het moment dat je binnenstapt in dit prachtige paleis, voel je je als een echte prins of prinses. De elegante zalen en de historische sfeer zorgen ervoor dat je je helemaal op en top bruid en bruidegom voelt. Het paleis biedt ook voldoende ruimte voor een groot gezelschap, dus je kunt al je vrienden en familie uitnodigen om deel te nemen aan je speciale dag.

Maar het Paleis stadhouderlijk hof is niet alleen een prachtige trouwlocatie, het biedt ook voldoende gelegenheid om prachtige foto's te maken (zeker handig mocht het gaan regenen). De prachtige zalen en de mooie tuin zijn perfect om leuke foto's te maken, maar ik ga veel liever met jullie een rondje wandelen door de mooie straatjes van de binnenstad van Leeuwarden om foto's te maken.

Het Paleis Stadhouderlijk Hof in Leeuwarden is niet alleen een prachtige historische locatie voor een huwelijksceremonie, maar het is ook een hotel met ruime en comfortabele kamers. Als bruidspaar kun je erover nadenken om na de ceremonie en de receptie in het hotel te blijven overnachten, zodat je dicht bij de locatie van je huwelijk kunt blijven en de volgende dag kunt genieten van het prachtige park en de tuinen die het hotel omringen.

Het hotel heeft in totaal 60 kamers, waaronder standaardkamers, superior kamers en suites. Alle kamers zijn comfortabel en ruim en zijn voorzien van moderne voorzieningen zoals gratis WiFi, een flatscreen-tv en een minibar. Bovendien biedt het hotel ook een uitgebreid ontbijtbuffet en een restaurant waar je kunt genieten van heerlijke maaltijden en drankjes.

Het Paleis Stadhouderlijk Hof in Leeuwarden biedt dus niet alleen een prachtige locatie voor een huwelijksceremonie, maar ook comfortabele accommodatie voor jullie en jullie gasten. Het kan een geweldige optie zijn voor een onvergetelijk huwelijk en een heerlijk verblijf.

Prachtige binnentuin!

Trouwen midden in de binnenstad van Leeuwarden!

Trouwen midden in het mooie centrum van Leeuwarden. Paleis stadshoudelijkhof is niet alleen een prachtige locatie om te trouwen, maar de omgeving en de mooie straatjes is ideaal voor om samen een rondje te lopen om plezier en prachtige foto's te maken!

Als je op zoek bent naar een bruidsfotograaf voor je huwelijk bij het Paleis Stadhouderlijk Hof in Leeuwarden, neem dan gerust contact met mij op ik heb al veel bruiloften vastgelegd op deze prachtige locatie. Ik ken de omgeving en de leuke straatjes in de binnen stad om spetterende en mooie foto's samen te maken!

Mooie straatjes van het centrum!

Wie is Johnny?

Bruidspaar kussen buiten met ogen dicht

Ik ben documentaire style bruidsfotograaf. Ik hou niet van traditionele ongemakkelijke fotografie en daarom beloof ik mijn bruidsparen geen cheese te zeggen! Lees meer over mij!

Meer:

Mijn werkwijze

01

Bruiloften

02

03

04

This function has been disabled for Bruidsfotografie Friesland | Ik beloof je geen cheese te zeggen!.