fbpx

De Beachclub Texel

Prachtige trouwlocatie aan het strand

Trouwlocatie Beachclub Texel

Trouwlocatie Beachclub Texel

Texel is een prachtig eiland met veel verschillende trouwlocaties, maar de Beachclub is een van de meest unieke en romantische opties. Gelegen aan het strand, biedt de Beachclub een adembenemend uitzicht op de Noordzee. Of u nu kiest voor een intieme ceremonie binnen in het restaurant of voor een grote bruiloft op het terras, of op het strand de Beachclub biedt je al deze mogelijkheden voor een onvergetelijke dag.

Een paar keer per jaar word ik uitgenodigd door bruidsparen om hun belangrijke dag te komen vastleggen op Texel. Voor mij is dat iedere keer weer een mini vakantie want wat is het een heerlijk eiland. De omgeving is ideaal om de mooiste foto's samen te maken. Bijvoorbeeld op mooie strand, bos of ergens mooi in de duinen. Texel is zo prachtig! Trouwen op het strand mag daarbij niet ontbreken, heerlijk met je voetjes in het zand samen met de heerlijke zeelucht is een perfecte combinatie voor een heerlijke ontspannen beach wedding. Een van de trouwlocaties die dit voor jullie mogelijk kan maken is De Beachclub.

Trouwen op het strand

De Beachclub heeft een prachtige trouwzaal waar u uw ceremonie kunt houden. De grote zaal is voorzien van grote ramen met uitzicht op zee, wat voor een prachtige achtergrond zorgt voor uw ceremonie. Maar op de ceremonie op het strand kan natuurlijk ook!

Na de ceremonie kunt u genieten van een heerlijke lunch of diner in het restaurant van de Beachclub. Het team van de Beachclub staat klaar om u te verwelkomen en zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat uw trouwdag perfect verloopt.

Bent u op zoek naar een unieke en romantische trouwlocatie op Texel? Dan is De Beachclub zeker een optie om in overweging te nemen.

Lekker met je voetjes in het zand!

Meer over Johnny

Bruid met opa emotioneel

Ik hou niet van ouderwetse fotografie. Daarom beloof ik je ook geen cheese te zeggen!

Meer:

Lees meer over Johnny

01

02

03

04

This function has been disabled for Bruidsfotografie Friesland | Ik beloof je geen cheese te zeggen!.