fbpx
01
03

TESTIMONIALS

We keken op tegen het feit dat je zo in de belangstelling staat bij de fotografie en dan met name bij de shoot. Ook zagen we op tegen het poseren.

Met Johnny hebben we een proefshoot gedaan voorafgaand aan de bruiloft. Dit was heel relaxt en dat heeft onze spanning wel weggenomen. We kwamen er ook achter dat je bij Johnny niet echt hoeft te poseren, de foto's worden heel spontaan gemaakt.

We zouden Johnny echt aanraden als fotograaf op je bruiloft. Buiten het feit dat hij een leuke vent is, is hij ook een hele goeie fotograaf! Hij maakt prachtige foto's, is tijdens de dag, niet opvallend aanwezig maar heeft wel ieder belangrijk moment vastgelegd. Ook ons trouwboek is prachtig geworden.

We keken het meest op tegen Het 'moeten' poseren voor de camera waarbij de fotograaf zegt; stukje naar rechts, iets naar voren, kijk elkaar even aan, ga even zitten, doe je arm iets naar beneden enzo, enzo, enzo! Waardoor je continu bezig bent met de camera.

Tijdens onze eerste kennismakingsgesprek waarbij jij in het kort vertelde wie jij bent als fotograaf en wat jouw manier van fotograferen bijzonder maakt, maar vervolgens de nadruk legt op wie wij zijn en wat bij ons past.
Dit samen met het uitstapje om elkaar beter te leren kennen en om te wennen aan de camera, heeft ons ontzettend geholpen om op de dag meer ontspannen te kunnen zijn voor de camera. 

Wil je spontane, (te) gekke en pure foto's van jullie dag, kies dan voor Johnny. Behalve de fantastische foto's is Johnny ook goed bereikbaar en bereid mee te denken/zoeken naar een fotolocatie.  

Ik dacht van te voren dat ik het vervelend zou vinden om steeds een camera op je gericht te hebben, dat het spontane voor mij er af zou zijn omdat ik teveel hierop zou letten.
Maar je bent super chill, totaal niet van het poseren en maakt prachtige foto's van dé momenten.
Door die pre wedding shoot wist ik hoe mooi je foto's zijn! En op de bruiloft zelf heb ik niet eens gemerkt dat je er was! Maar als ik de foto's terug kijk, was je er wel en heb je al de mooiste momenten en emoties vastgelegd.

Een goede fotograaf is zo belangrijk. Verdiep je ook in de stijl van een fotograaf. Johnny paste precies bij ons en al zijn werk is echt prachtig!

PREV.
NEXT.
- NEW ZEALAND

This function has been disabled for Documentaire style bruidsfotografie.