fbpx
01
03

TESTIMONIALS

Stuk voor stuk heb jij prachtige foto’s van ons vastgelegd! Nu 5 jaar later (destijds trouwerij en love shoot) kijken wij nog met veel trots, herkenning en verbazing terug naar deze prachtige foto’s.
Dat wij je een toegankelijk/ prettig persoon vonden stond vast. Van onze trouwgasten hebben wij ontzettend veel complimenten ontvangen over de manier waarop je je onzichtbaar manoeuvreert door alles heen.
Inmiddels vormen wij een gezin met onze twee kindjes, ook daar heb je alweer bijzondere (familie)foto’s van gemaakt!
De wijze waarop ik je foto’s omschrijf; eigen, vertrouwd, spontaan en natuurlijk. Jij als fotograaf stelt mensen gerust met gezonde dosis humor en geeft goede (ongedwongen) tips.
Voor ons is dit de manier om bijzondere momenten weer te kunnen herbeleven! We hopen nog vele jaren nieuwe foto’s met je te maken!

Wij hebben een familyshoot gedaan bij Johnny. Van tevoren heeft hij de locatie even bekeken en ons letterlijk door het bos geleid. Johnny is een leuke vent waar je ook een gezellig praatje mee kunt maken en ondertussen worden er wat foto’s gemaakt. Lekker ongedwongen sfeer en we zijn heel blij met het eindresultaat! Als je twijfelt gewoon doen!

Johnny Rinsma heeft tijdens onze bruiloft drie jaar geleden voor schitterende foto's gezorgd en dat wilden we drie jaar later met een gezinsportret nog eens dunnetjes overdoen. Johnny is een relaxte gast die er alles aan doet om je comfortabel te laten voelen, zodat je op je mooist op de gevoelige plaat wordt vastgelegd. En het resultaat mag er, keer op keer, zijn. Ik zal iedereen aanraden om Johnny te boeken voor geweldige foto's.

Beste fotograaf van Nederland! Altijd vrolijk, vriendelijk en super geduldig. Veel zorg en aandacht voor het nabewerken van de foto’s. Met als resultaat dat de foto’s zo prachtig zijn dat het lijkt of ze uit een luxe tijdschrift komen. Top fotograaf!

PREV.
NEXT.
- NEW ZEALAND

This function has been disabled for Documentaire style bruidsfotografie.