fbpx

Wedding

Een stapje naar links even in de camera kijken en zeg “Cheese” vreselijk ongemakkelijk toch? Ik beloof je geen cheese te zeggen, want wees eerlijk deze foto’s laten je hart toch niet sneller kloppen? Je kan me het beste zien als gast op jullie dag. Omdat ik vind dat je moet genieten van jullie dag zonder dat je teveel rekening moet houden met een fotograaf.

Werkwijze

Zijn jullie na het lezen van mijn verhaal en het bekijken van mijn foto’s geïnteresseerd geraakt in mijn werk? En willen jullie eens met mij een bakje of borreltje drinken en kennis maken? Dat kan natuurlijk het lijkt me heel erg leuk om jullie te ontmoeten en jullie verhaal en plannen voor jullie grote dag te horen.

Als eerste is het belangrijk om te weten of ik nog beschikbaar ben op jullie dag, meestal word ik een jaar van te voren geboekt. Mocht ik nog beschikbaar zijn dan kunnen we een afspraak plannen en elkaar gezellig ontmoeten. Ik kan dan al jullie vragen beantwoorden en kan ik jullie ook alvast een paar mooie trouwalbums laten zien! Het belangrijkste is dat we een klik samen hebben mochten jullie besluiten mij te willen boeken dan stel ik een overeenkomst op en bij akkoord ben ik gereserveerd voor jullie dag!

INVERSTERING

TARIEVEN

INCLUSIEF

Trouwreportages beginnen bij €1500 voor 7 uur fotografie (incl BTW)
€150 voor iedere extra geboekte uur.

(Dit zijn de tarieven vanaf 1 januari 2022)

Elke trouwreportage is inclusief:

een gezellige fotograaf die niet voor je voeten loopt of vraagt cheese te zeggen :)
mini album (15x15) met 20 pagina's
kennismakingsgesprek waarbij we gezellig een bakje of borreltje samen gaan drinken
BTW
minimaal 250 prachtig bewerkte foto's (bij 7 uur fotografie) in prachtige persoonlijke online galerij
preview binnen 3 dagen
25% korting op een loveshoot

2
of
8

This function has been disabled for Documentaire style bruidsfotografie.