fbpx

Ik beloof je geen cheese te zeggen!

Ik beschouw fotografie als een vorm van tijdreizen; een manier om denkbeeldig terug te gaan naar die bijzondere momenten of gebeurtenissen in ons leven. Alleen authentieke foto's van echte momenten laten ons zien hoe het werkelijk was en vertellen ons wie we werkelijk zijn. Daarom zal ik je nooit vragen om naar mijn camera te kijken en geforceerd te lachen!

Documentaire style bruidsfotografie

Je kan me het beste zien als een gast op jullie dag!

Checklists en standaard shots? Nee bedankt! Ik ben meer geïnteresseerd in het vastleggen van de echte momenten, niet alleen het perfecte maar juiste de kleine dingen die jullie dag uniek maken. Ik hou ervan om de spontane lach, de liefdevolle blikken en de vreugdetranen vast te leggen - al die kleine dingen die jullie dag écht maken en die je zelf hebt gemist..

Wat ik geloof..

Over mij Bruidsfotografie Friesland

Fotografie is altijd voor later. En het helpt ons om niet te vergeten..

Herinneringen vastleggen op de meest belangrijke dag van iemand blijft altijd bijzonder, zelfs na meer dan 100 bruiloften. Elk bruidspaar is uniek en daarom is geen enkele bruiloft hetzelfde - dat maakt dat het nooit verveelt. Ik voel me erg vereerd dat ik foto's mag maken op een van de meest belangrijke dagen van iemands leven. Het idee dat misschien wel kleinkinderen - of wie dan ook, honderd jaar later - jullie trouwalbum kunnen vastpakken met mijn foto's erin en kunnen zien wie jullie écht waren en hoe het op jullie dag écht was... Dat is gewoon geweldig!

Waarom bruiloften?

Recensies

Bekijk mijn werk

Over mij Bruidsfotografie Friesland
Over mij Bruidsfotografie Friesland
Over mij Bruidsfotografie Friesland

This function has been disabled for Bruidsfotografie Friesland | Ik beloof je geen cheese te zeggen!.