fbpx

Ik beloof je geen cheese te zeggen!

Ik zie fotografie als een manier om te kunnen tijdreizen, om weer even denkbeeldig terug te kunnen gaan naar dat ene fijne moment of gebeurtenis in ons leven.. Alleen echte gemaakte foto's van echte gebeurtenissen laten ons zien hoe het echt was en vertellen wie je echt bent.. ik zal je daarom nooit vragen om naar mijn camera te kijken en te gaan lachen!

Documentaire style bruidsfotografie

Je kan me het beste zien als een gast op jullie dag!

Ik hou niet van ongemakkelijk traditioneel poseren. Deze foto's laten je hart niet snellen kloppen, ik hou van het echte werk en laat graag zien wie jullie echt zijn! Ik vertel het verhaal van jullie dag door alle mooie gebeurtenissen vast te leggen die ik ben tegen gekomen. Niet alleen het perfecte maar ook juist de kleine tussendoor momentjes die je zelf niet ziet..

Wat ik geloof..

Over mij Bruidsfotografie Friesland

Fotografie is altijd voor later. En het helpt ons om niet te vergeten..

Herinneringen vastleggen op iemand zijn meest belangrijke dag blijft altijd erg bijzonder ook na 100 + bruiloften. Iedere bruidspaar is uniek dat maakt ook geen een bruiloft het zelfde daarom verveelt het nooit. Ik vind het erg speciaal om foto's te maken op een van de meest belangrijke dag van iemand zijn leven. Met name het idee dat eventuele kleinkinderen en anderen over 100 jaar jullie trouwalbum kunnen vastpakken met mij foto's en kunnen zien wie jullie echt waren en hoe het op jullie dag echt was!

Waarom bruiloften?

Recensies

Bekijk mijn werk

Over mij Bruidsfotografie Friesland
Over mij Bruidsfotografie Friesland
Over mij Bruidsfotografie Friesland

Blog

This function has been disabled for Bruidsfotografie Friesland | Ik beloof je geen cheese te zeggen!.