fbpx

Albums

Kwaliteit leveren is voor mij heel erg belangrijk. Ik ben altijd op zoek naar manieren om mijn bruidsparen het allerbeste te kunnen aanbieden. Een prachtig trouwalbum is hier een heel belangrijk onderdeel van. Ik geloof dat jullie belangrijke foto’s gezien moet worden, en niet op een geheugenkaartje in een rommellaatje moet komen te verdwijnen. Maar het beste tot zijn recht komt eenmaal geprint op het allerbeste papier dat er te verkrijgen is en verwerkt in een prachtig handgemaakte premium trouwalbum! Zodat je deze kan vastpakken met je handen, kan ruiken en voelen!

It's all about the paper

Fine-Art book

Fotografie is heel erg belangrijk het helpt ons om niet te vergeten. Foto’s geprint op prachtig papier verwerkt in een prachtig trouwalbum maak het bekijken van jullie belangrijke foto’s een echte belevenis.

Dit prachtige Journal Fine-Art book is een prachtig met handgemaakte Fine-Art trouwalbum, met wel een hele bijzonder papiersoort genaamd Cotton Rag Fine-Art en dit is het neusje van de zalm onder de papier soorten van museum kwaliteit.
Dit album komt met een zachte lederen wrap cover met lint waar in jullie trouwalbum veilig in opgeslagen is.
De Cotton Rag Fine-Art pagina’s worden met de hand gescheurd en heeft daardoor een unieke uitstraling, dit album wordt met de hand door vakmensen gemaakt en is te verkrijgen in verschillende lederen covers en formaten 20×20, 25×25 en 30×30.

Patrick & Marit

binnenkort meer albums op deze pagina te zien!

This function has been disabled for Documentaire style bruidsfotografie.